Bojovićev čovek na slobodi!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojovićev čovek na slobodi!

Luka Đurović, saradnik Luke Bojovića, platio kaznu zbog lažnog pasoša

PODGORICA - Ponovo u Crnoj Gori!

Luka Đurović (33), koji se pominje kao jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, pušten je na slobodu nakon što je u istražnom zatvoru u Zagrebu proveo mesec dana. Đurović je priveden početkom jula, zbog toga što je s falsifikovanim hrvatskim pasošem na ime Nikola Bogovac pokušao da  uđe u Hrvatsku.

- Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << istrage Đuroviću je izrečena novčana kazna, koju je platio. On je pušten iz pritvora, posle čega se vratio u Crnu Goru - prenose mediji.

Za Đurovićem nije bila raspisana poternica, pa je ostalo nepoznato zbog čega se krio iza tuđeg imena. Ime Đurovića ranije se, zajedno s još 36 ljudi, našlo na spisku italijanske policije zbog sumnje da je umešan u šverc 87 kilograma kokaina. Postupak je obustavljen, a poternice protiv osumnjičenih povučene.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bojovićev čovek na slobodi

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2012

Luka Đurović (33), koji se pominje kao jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, pušten je na slobodu nakon što je u istražnom zatvoru u Zagrebu proveo mesec dana. Đurović je priveden početkom jula, zbog toga što je s falsifikovanim hrvatskim pasošem na ime Nikola Bogovac pokušao da uđe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.