Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bludničio s maloletnicom

KANJIŽA - Policija je protiv penzionera Lasla F. (64) iz Kanjiže podnela krivičnu kojom ga tereti za nedozvoljene polne radnje nad nemoćnim licem. Prema navodima prijave, on je u dužem vremenskom periodu dovodio u svoj stan blago mentalno ometenu u razvoju petnaestogodišnjakinju koja živi u jednoj hraniteljskoj porodici u Kanjiži. Kako navodi policija, pokazivao joj je pornografski materijal i s njom imao nedozvoljene polne radnje bez seksualnog odnosa. Kada bi došla, bludni penzioner tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je od nje da se skine gola. Nakon svake seanse ona je od Lasla dobijala poklončiće. Klupko je počelo da se odmotava kada se njena hraniteljka Ibolja G. iz Kanjiže u ponedeljak požalila Centru za socijalni rad.

- Naši stručni radnici obavili su razgovor s njom i devojčicom da bi saznali o čemu se radi. Nakon prijave hraniteljke Centar je odmah preduzeo mere radi zaštite interesa deteta i rasvetljavanja slučaja i obavestio Policijsku stanicu u Kanjiži - kaže pravnik Centra Slobodan Kukobat.

Lasla F. je u juče saslušao istražni sudija Opštinskog suda u Kanjiži, pred kojim je, kako smo nezvanično saznali, negirao navode prijave. On nije krio da poznaje devojčicu i porodicu u kojoj živi, ali je osporavao delo za koje se tereti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.