Blagajnica proneverila više od pola miliona dinara

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagajnica proneverila više od pola miliona dinara

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Vesne Ž. (50) iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da je kao blagajnica preduzeća “SPIDER SERBIA” iz Beograda, koje se bavi sakupljanjem otpada i smeća na teritoriji opštine Veliko Gradište, protivpravno prisvojila više od 500.000 dinara.

U saopštenju požarevačke policije navedeno je da osumnjičena nije izdavala priznanice korisnicima usluga ovog preduzeća. Priznanice koje je izdala sklanjala je iz blagajne a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilikom naplate računa naplaćeni iznos nije proknjižila kroz blagajnu, dok je novac zadržala.

Blagajnica je policiji dostavila svojeručno napisan spisak korisnika, datum i iznos za svakog korisnika usluga ovog preduzeća koji je protivpravno prisvojila.

Istraga je počela posle prijave građana da im ne izdaje priznanice i da im netačno vraća kusur. Policija poziva građane Velikog Gradišta, ukoliko su oštećeni da se obrate policiji u Velikom Gradištu, lično ili na telefon 012-662-105.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.