Bjeka na meti lopova

Izvor: Glas javnosti, 25.Sep.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeka na meti lopova

BEOGRAD - U stan Nenada Bjekovića (61), bivšeg sportskog direktora FK Partizan, decembra prošle godine je, prema optužnici Okružnog tužilaštva, provalio Boban Mamutović (34) odnevši samo nekoliko znački i ordenja, koje je, kada je shvatio da su bezvredni, bacio u kontejner.

Navučen na nes-kafu

Navode optužnice prema kojima je u „Maksiju“ u Ulici Nikole Vučete 1 pokušao da ukrade pakovanje nes-kafe i osam „milka“ čokolada od 300 grama, Mamutović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je delimično priznao.

- Jesam to uradio. Ali bez onih čokolada - bio je kategoričan.

Upitan zašto je pokušao da krade i kako se baš odlučio za tu vrstu kafe, okrivljeni je odgovorio: „Navikao sam na nes, a nisam imao para“.

Savetnik

Okončavši igračku karijeru Nenad Bjeković se posvetio trenerskom pozivu. Od 20. avgusta 1984. godine bio je na čelu stručnog štaba „crno-belih“. Ostavku na mesto sportskog direktora FK Partizan podneo je 16. maja 2007. godine i od tada je savetnik predsednika za sportska pitanja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.