Biznismen pretučen ispred kuće

Izvor: Blic, 23.Okt.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznismen pretučen ispred kuće

Beograd - Beogradski biznismen Radosav Komadinić napadnut je u sredu veče ispred svog stana u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, saznaje „Blic”. Njega su dvojica maskiranih mladića pretukla metalnim štanglama, a policija i dalje traga za njima.

Komadinić, inače većinski vlasnik i direktor fabrike sladoleda „Ice cream factory”, napadnut je kada se oko 22 sata vraćao sa posla.

- S leđa su mi prišla dvojica momaka sa fantomkama. Jedan je zamahnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da me udari po glavi, ali me je srećom samo zakačio. Pošto sam difovac, znao sam kako najbolje da se branim, legao sam na zemlju i mlatarao nogama. Udarali su me nekoliko minuta, a moje zapomaganje čule su komšije koje su izašle na terasu i naterale ih u bekstvo. Ubrzo je došla policija, a ja sam prevezen na neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije - priča za „Blic” Komadinić.

On navodi da je zadobio povredu glave i nogu i da je pušten na kućno lečenje.

- Osećam se dobro, ali moram da mirujem. Ovo je veliki stres za moju porodicu, jer za svojih 58 godina nisam ovako nešto doživeo. Sumnjam ko stoji iza napada i sve što znam, rekao sam policiji. I pored svega, nisam se uplašio i nemam nameru da angažujem lično obezbeđenje - kaže Komadinić.

Komadinić je jedan od osnivača hotela „Aleksandar Palas” u Beogradu. Karijeru je započeo kao košarkaš, a zatim je postao trener i vodio je podgoričku Budućnost. Proveo je 11 godina kao član uprave KK Partizan u generaciji sa Draganom Kićanovićem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.