Izvor: Blic, 31.Jan.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši policajac se obesio u zatvoru

NIŠ, BEOGRAD - Bivši policajac Zoran Damnjanović (35), osuđen na zatvorsku kaznu zbog dilovanja droge, prekjuče se obesio u bolnici Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, saznaje „Blic". U poslednjih pet dana ovo je drugo samoubistvo u zatvorima. U nedelju se u Okružnom zatvoru u Beogradu obesio Dušan Vujković, koji je tri dana ranije osumnjičen za silovanje ćerke.

Damnjanović se obesio o prozorske rešetke bolnice KPZ Niš. Kako „Blic" saznaje, on je zbog dilovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pola kilograma heroina bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

- Damnjanović je bio policajac stanice u Novom Pazaru. Zbog sumnje da se bavi dilovanjem droge, koju je dostavljao čoveku u Jagodini, stavljen je pod mere pratnje i prisluškivanja. Uhapšen je na ulici, u momentu kada je odbacio kesu u kojoj se nalazila droga. Priveden je, a na osnovu tragova na rukama utvrđeno je da je droga njegova - kaže izvor „Blica" blizak jagodinskom pravosuđu.

Dušan Vujković iz Obrenovca, koga je pre nekoliko dana četrnaestogodišnja ćerka optužila da je prisiljavao na seksualne odnose, obesio se u nedelju u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.