Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pacijent ubio hirurga iz Kraljeva

Hirurg Zdravstvenog centra Studenica u Kraljevu, Slobodan Lukić (66) u koga je jutros, oko 8 sati, u ulici Tanaska Rajića sedam metaka ispalio bivši pacijent Budimir Milosavljević (76), preminuo je od posledica ranjavanja. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da ubica nije imao tumor, ali da je bio ubeđen da ga ima, te da je sve vreme tražio od lekara da napišu da ima tumor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UBISTVO HIRURGA: Ubica umislio da ima rak i da doktor lažira izveštaje!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2014, 07:34

Hladnokrvna likvidacija: U doktora Slobodana Lukića (66) penzionisani poštanski činovnik Budimir Milosavljević (76) ispalio sedam metaka..KRALJEVO - Ceo grad u šoku!..Poznatog i najomiljenijeg kraljevačkog hirurga dr Slobodana Lukića (66), dugogodišnjeg načelnika Odeljenja hirurgije u Zdravstvenom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.