Bivši muž izbo ženu u centru Pančeva, radnici ATP-a ga zadržali dok nije stigla policija

Izvor: RTS, 12.Jul.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž izbo ženu u centru Pančeva, radnici ATP-a ga zadržali dok nije stigla policija

Nešto pre 12 časova u centru Pančeva, ispred glavne autobuske stanice, žena je izbodena nožem u vrat i leđa. Kako saznajemo, nju je napao bivši muž, koji je imao zabranu prilaska.
D. M. iz Pančeva (1959.) je nožem napao bivši muž P. M. (1955.). Ona je, inače, bila smeštena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

Očevici današnjeg napada su rekli da joj se bivši suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prikrao s leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.
Troje radnika ATP-a, koji su videli šta se dešava, priskočili su u pomoć i zadržali napadača dok nije stigla policija i uhapsila ga.
U trenutku kad je stigla hitna pomoć, žena je bila živa i prevezena je u bolnicu. U toku je operacija.
Policija obavlja uviđaj.
Kako saznajemo, bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. P. M. je tokom maja prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu tada izrekli meru zabrane komuniciranja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbodena žena u centru Pančeva, prolaznici uhvatili napadača

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2019

Policija je u Pančevu uhapsila P.M. (64) iz tog grada, osumnjičenog za pokušaj ubistva...Sumnja se da je on danas, 12. jula, na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu oštrim predmetom naneo povrede bivšoj supruzi (60), saopštila je policija...Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.