Bivsi funkcioner osumnjičen za današnju pucnjavu u Žarkovu: Sedeli su u bašti kafića, počela je svađa, a onda je zapucao!

Izvor: BKTV News, 25.Sep.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivsi funkcioner osumnjičen za današnju pucnjavu u Žarkovu: Sedeli su u bašti kafića, počela je svađa, a onda je zapucao!

Dragan Rolović (53), bivši direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Naime, on je sedeo u bašti restorana "Nova talija" u Spasovdanskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo, zajedno sa Vladimirom K. (41).

Njih dvojica su se ubrzo posvađala, nakon čega je Rolović ustao, izvadio pištolj i upucao u Vladimira.

Motiv pucnjave nije poznat, a Dragan je pobegao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << lica mesta i brzom policijskom akcijom i uhapšen.

Policija je pronašla i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

Povređeni Vladimir K. je sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

DIREKTOR "SIVOG DOMA" PUCAO U DRUGA Ručali zajedno, pa se posvađali, a onda je Rolović zapucao pa pokušao da UKLONI DOKAZE ZLOČINA

Izvor: Blic, 26.Sep.2018, 18:20

Dragan Rolović (56), direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, uhapšen je juče zbog sumnje da je hicem iz pištolja ranio u stomak Vladimira Kopeckog (41) u restoranu “Nova talija” u Spasovdanskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.