Bik ubio čoveka

Izvor: Politika, 17.Dec.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bik ubio čoveka

Miomir Lončar (47), radnik obezbeđenja, nastradao je juče kada ga je u leđa rogovima ubo razjareni bik u Centru za stočarstvo „PKB korporacije” u Padinskoj Skeli. Portir je, prema prvim informacijama, pokušao da pomogne kolegi da bika koji je izašao vrate u boks. Njih dvojica su, kako se moglo čuti na mestu događaja, vilama pokušavali da teško ukrotivu životinju uteraju u zatvoreni prostor. Bik se opirao i s leđa je nasrnuo na Lončara, ubo ga i potom pregazio, kažu očevici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Ekipa Hitne pomoći nije odmah mogla da priđe povređenom portiru jer je bik bio agresivan. Kada su zaposleni u Centru za stočarstvo, gde se uzgajaju priplodni bikovi, uspeli da savladaju životinju, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Ovo je prvi smrtni slučaj u tom centru premda radnici kažu da su bikovi i ranije napadali zaposlene. Miomir Ločar godinama je radio u Centru za stočarstvo i živeo je s majkom u naselju Dunavac.

D. M.

objavljeno: 18.12.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.