Biciklista poginuo u Novom Sadu

Izvor: Studio B, 06.Avg.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista poginuo u Novom Sadu

U saobraćanoj nesreći u Novom Sadu poginuo je biciklista. Nakon sudara dva autonobila jedan se odbio i naleteo na sredovečnog muškarca koji je vozio bicikl, navodi "Radio 021".

Nesreća se dogodila oko 7.30 časova na Bulevaru cara Lazara kod broja 71.

Kako su za Radio 021 potvrdili u Hitnoj pomoći, sredovečni muškarac koji je vozio bicikl preminuo je na licu mesta. Ekipa Hitne pomoći koja brzo došla nije mogla ništa da učini.

U sudaru je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << povređen još jedan muškarac koji je zadobio povrede grudnog koša.

Kako su naveli svedoci, u sudaru su učestvovala dva automobila, od kojih se jedan nakon udara odbio i udario biciklistu.

Za sada nije poznato kako je došlo do sudara, a jedna traka Bulevara cara Lazara je zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.