Biće još hapšenja u saradnji sa CG

Izvor: B92, Beta, 13.Nov.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće još hapšenja u saradnji sa CG

Beograd -- Direktor policije Milorad Veljović najavljuje nova hapšenja u okviru saradnje sa Crnom Gorom.

On je za TV "Vijesti" izjavio da saradnja policija Crne Gore i Srbije ide ka tome da će to biti primer "najbolje saradnje".

Veljović je rekao da policije imaju zajedničke probleme i da saradnja među njima treba da bude iskrena.

"Očekujem da će vrlo brzo biti uhapšene osobe u Crnoj Gori koje potražuje Srbija i u Srbiji koje potražuje Crna Gora", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Veljović, dodavši da se nije stalo sa hapšenjima na osnovu nedavno potpisanog sporazuma izmedju dve zemlje o izručenju osoba koje se sumnjiče za razne oblike kriminala.

On je kazao je da "Srbija neće nikoga sklanjati ako je interes Crne Gore da bude uhapšen", a uveren je da je takav odnos i Crne Gore prema Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.