Bezbednosni dan za građane Šida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednosni dan za građane Šida

Pripadnici Policijske stanice u Šidu, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizovali su Bezbednosni dan, za sve građane Šida.

Zoran Vukolić, načelnik Policijske stanice u Šidu naglasio da policija, u cilju što kvalitetnije zaštite građana i njihove imovine konstantno preduzima niz aktivnosti i mera u suzbijanju kriminaliteta, očuvanju javnog reda i mira i unapređenju bezbednosti u saobraćaju, dok je Zoran Semenović, zamenik predsednika Opštine Šid istakao potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i značaj ovakvih zajedničkih akcija policije i lokalne zajednice i dobru međusobnu saradnju. U poslednje četiri godine, Opština je Policijskoj stanici, iz fonda naplaćenih saobraćajnih prekršaja poklonila dva vozila, odgovarajuću opremu za poboljšanje uslova u saobraćaju i saobraćajni motocikl.

U sali Kulturno-obrazovnog centra u Šidu, građani su prisustvovali promociji projekta "Kako zaštititi svoju imovinu", koji su predstavili komandir Policijske ispostave u Šidu Radoslav Lakić i Radivoj Dabić, vođa saobraćajnog sektora.

U toku prepodneva, policijski službenici su se družili i razgovarali sa građanima, odgovarali na njihova pitanja i davali savete kako mogu donekle i sami zaštititi svoju imovinu, dok su predstavnici lokalne samouprave biciklistima delili zaštitne prsluke i svetla za bicikle.

Program je upotpunio zbor policijskih vozila i opreme na platou ispred Kulturno-obrazovnog centra, u kojem su, zajedno sa svojim roditeljima, najviše uživali šidski mališani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.