Izvor: B92, 07.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez konačnog spiska Komisije

Banjaluka -- Komisija za istraživanje događaja u i oko Srebrenice jula 1995. godine, zbog obimnosti posla, neće uspeti do isteka mandata, 17. jula da utvrdi spisak nestalih lica.

Ova Komisija tražiće od Vlade RS da taj posao preuzme neka njena organizacija ili institucija - rekao je u sredu predsednik Komisije Milan Bogdanić. On je naveo da Komisija, na osnovu do sada obrađenih podataka, a zbog obimnog posla i kratkog vremenskog roka, nije još u stanju da sačini preciznije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podatke o konačnom spisku nestalih u Srebrenici.

Bogdanić je rekao da Komisiji nije poznato zbog čega nadležni organi Federacije BiH do sada nisu objavili konačan spisak nestalih lica u Srebrenici, s obzirom na dostupnost izvora podataka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.