Beograđanin stradao u udesu kod Tivta

Izvor: Blic, 06.Jul.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin stradao u udesu kod Tivta

TIVAT - Beograđanin Jovo Romić poginuo je danas kada se automobilom "jugo" direktno sudario sa kamionom na lokalnom putu Tivat - Radovići na Obali Đuraševića u Krtolima

Šezdesetdvogodišnji Romić stradao je na licu mesta, a njegovo telo vatrogasci su morali specijalnim alatom da izvlače iz gomile zgužvanog lima.

Vozač kamiona Slavko Ćeranić lakše je povređen.

Očevici su ispričali da se Romić "jugom" kretao iz pravca Radovića ka Tivtu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kamion.

Nesreća se dogodila u 13.30 sati, pa je saobraćaj izvesno vreme bio zaustavljen, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Tužilac je naložio obdukciju tijela poginulog Romića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija: Kod Tivta poginuo Beograđanin

Izvor: S media, 06.Jul.2012

Beograđanin Jovo Romić poginuo je danas kada se automobilom "jugo" direktno sudario sa kamionom na lokalnom putu Tivat - Radovići na Obali Đuraševića u Krtolima...Šezdesetdvogodišnji Romić stradao je na licu mesta, a njegovo telo vatrogasci su morali specijalnim alatom da izvlače iz gomile...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.