Beograd: Učenik ranjen blizu škole

Izvor: B92, 22.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Učenik ranjen blizu škole

Ugostiteljsko-turistička škola (veb-sajt škole)

Beograd -- Učenik srednje Ugostiteljsko-turističke škole iz Beograda R.P. ranjen je u pucnjavi u blizini škole na Zelenom vencu. Policija je uhapsila napadača, saznaje B92.

Kako nezvanično saznaje B92, policija je uhapsila M.J., rođenog 1972. godine, koji je osumnjičen da je pucao na učenika R.P. Ranjeni učenik operisan je u Urgentnom centru, a nakon višečasovne intervencije lekara, nalazi se u teškom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je opasno po život, rekao je dežurni hirurg Urgentnog centra Zlatibor Lončar.

"Mladiću su povređeni jetra, slezina, pankreas i dvanaestopalačno crevo. Nakon operacije, koja je trajala oko četiri sata, on je smešten u jedinicu intezivne nege, gde će se nastaviti njegovo lečenje", kazao je Lončar.

On je naveo da će sutra lekari moći da daju preciznije prognoze o daljem oporavku i zdravstvenom stanju mladića.

Direktor Ugostiteljsko-turističke škole Milijanko Fortić izjavio je da je maturanta te škole R.P. ranio "stariji muškarac iz komšiluka".

"Maturant naše škole bio je sa svojom devojčicom u kafiću, 100 metara od škole. Upucan je u obračunu koji nema veze sa školom", rekao je Fortić.

U Jug-Bogdanovu ulicu, gde se nalazi škola, odmah nakon incidenta došle su brojne ekipe policije i hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.