Beograd: Lekar pokušao samoubistvo

Izvor: B92, 11.Apr.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Lekar pokušao samoubistvo

Beograd -- Profesor dr S. P, zaposlen u Institutu za majku i dete, u stabilnom stanju nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo na radnom mestu zabadanjem noža u stomak.

"Nešto pre 15 sati stigao je poziv iz Instituta za majku i dete, a kada je ekipa Hitne pomoći stigla na teren zatekla je S. P. sa ubodnom ranom ispod desnog rebalnog luka", rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Ona je naglasila da je pacijent bio svestan i komunikativan i da je kolima Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoći prevezen u KBC "Bežanijska kosa". U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da je pacijentovo zdravstveno stanje stabilno i da ne zahteva hiruršku intervenciju.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je sam sebi zario nož u desnu stranu stomaka, ispod rebra. Incident se dogodio u njegovoj ordinaciji.

Uzrok zbog čega je S. P. pokušao samoubistvo se istražuje. Pravi motiv nisu znali ni njegovi prijatelji i porodica, koja se okupila u bolnici kada su saznali šta se dogodilo.

S. P. je poznati dečji imunolog, bivši suprug pomoćnice gradonačelnika Beograda, pišu "Novosti".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.