Beograd: Autobus udario dečaka

Izvor: B92, 08.Okt.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Autobus udario dečaka

Beograd -- Osmogodišnji dečak povređen je kada ga je udario autobus na uglu Višnjičke ulice i Ulice Vuka Vrčevića u Beogradu. Nezvanično: Vozaču otkazale kočnice.

"Dečak je sa povredom glave i kuka prevezen u Urgentni centar", kazala je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila nešto posle 13 časova, a prema nezvaničnim saznanjima i izjavama očevidaca vozaču autobusa je otkazala kočnica i on je "projurio" Višnjičkom ulicom.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ministarstvu unutrašnjih poslova su precizirali Tanjugu da se nezgoda dogodila u Višnjičkoj ulici kod broja 8, kada je autobus udario u električni stub i povredio pešaka.

Direkcija: Autobus nije bio u redovnom saobraćaju

Vozilo privatnog prevoznika "Transjug", koje je danas izazvalo saobraćajnu nezgodu u Višnjičkoj ulici u Beogradu, nije bilo u redovnom saobraćaju, saopštila je gradska Direkcija za javni prevoz.

Autobus se vraćao sa servisa za tahograf kada je izazvao nezgodu, navodi se u saopštenju i dodaje da je vozilo upućeno na vanredni tehnički prevoz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređen dečak u Beogradu

Izvor: RTS, 08.Okt.2012

Autobus kojem su otkazale kočnice udario dečaka u Beogradu, na uglu Višnjičke i ulice Vuka Vrčevića. Osmogodišnji dečak je sa povredama kuka i glave prevezen u Urgentni centar...Osmogodišnji dečak povređen je danas kada ga je udario autobus na uglu Višnjičke ulice i ulice Vuka Vrčevića...

Nastavak na RTS...

Povređen osmogodišnji dečak u Višnjičkoj ulici

Izvor: Press, 08.Okt.2012

Osmogodišnji dečak lakše je povređen kao pešak na uglu Višnjičke i Vuka Vrčevića kada je autobus udario u električni stub, kazala je Tanjugu portparol Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Nada Macura.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.