Beočin narednog leta dobija otvorene bazene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 19:19

Beočin narednog leta dobija otvorene bazene

Beočin bi narednog leta trebalo da dobije prve otvorene bazene, jedan sa plivačkim stazama dimenzija 25x15 metara i jedan dečiji ovalnih ivica. Kamen temeljac će, kako je rečeno našoj televiziji, biti postavljen naredne nedelje.

Pandemija koronavirusa, kako kažu u Opštini Beočin, neće uticati na sprovođenje planiranih investicija. To bi trebalo da znači da će meštani Beočina između ostalog dobiti i bazene na koje čekaju više od 40 godina.

Izgradnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bazena kraj sportske hale, taj deo Beočina postaće sportsko-rekreativna celina, a vrednost te investicije je 98 miliona dinara.

Sa lepim vremenom očekuje se nastavak izgradnje ulica i stajališta, a u planu je i izgradnja vodovoda u Čereviću, koji će pomoći Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Predsednik Opštine Beočin najavljuje i proširenje kapaciteta vrtića, što bi značilo da neće niše biti lista čekanja i kaže da je u planu i ulaganje u sportske terene u Parku heroja. Beočin je poznat po cementari, ali očekuje se da će novi zamajac opštini i nova radna mesta doneti dolazak slovačkog investitora koji će tu uložiti u proizvodnju piva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.