Begunci iz maloletničkog doma

Izvor: B92, 04.Nov.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begunci iz maloletničkog doma

Valjevo -- Dvojica begunaca iz Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) za maloletnike u Valjevu, koji su ranije sinoć pobegli iz te ustanove, uhvaćeni su.

Kako je agenciji Beta rečeno u zavodu, njih dvojica su oko 21.40 preskočili zatvorski zid koji obezbeđuju stražari i pobegli. Uhvaćeni su oko 22.30 sati u širem centru grada između Prve osnovne škole i zgrade Policijske uprave u Valjevu.

Prema saznanjima Bete, u pitanju su "sitni kriminalci" - jedan iz Zrenjanina, a drugi iz Sremskih Karlovaca, koji se odnedavno nalaze u KPZ Valjevo.

Oni su se dobrovoljno javili na izdržavanje zatvorskih kazni zbog ranije počinjenih krivičnih dela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Begunci iz zatvora pet sati na slobodi

Izvor: Blic, 04.Nov.2008

VALJEVO - Manje od pet časova trajala je „sloboda” Zorana L. (19) iz Novog Sada i Sinišu G. (20) iz Zrenjanina, štićenike Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu, koji su u ponedeljak posle podne pobegli iz valjevskog zatvora na periferiji grada, da bi kasnije te večeri bili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.