Beč: Otac platio rođaku iz Srbije da mu ubije ćerku na Vaskrs!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč: Otac platio rođaku iz Srbije da mu ubije ćerku na Vaskrs!

Državljanin Srbije (38), čiji identitet nije saopšten, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao na Vaskrs da ubije rođaku (38) po nalogu njenog oca! Žena je ipak uspela da se odbrani nakon što je napadača ošamutila udarcem vazom u glavu, posle čega je pozvala policiju.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, a posle ukazane pomoći prebačen je u istražni zatvor.

Protiv njega se vodi istraga zbog pokušaja ubistva, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Nina Busek, portparol tužilaštva u Beču.

Kako je dosad utvrđeno, državljanin Srbije je prošlog četvrtka doputovao u Beč kako bi posetio rođaku.

- Rođaka je ispričala policajcima da s njom želi da proslavi Vaskrs i da mu je ona dozvolila da boravi u njenom stanu. Međutim, u nedelju po podne ju je napao i rekao da je došao u Beč po nalogu njenog oca! Rekla je da je rođak nasrnuo na nju i počeo da je davi - rečeno je u tužilaštvu.

Uhapšeni državljanin Srbije, međutim, na saslušanju nije priznao da je pokušao da ubije rođaku.

On je, prema pisanju medija, istražiteljima tvrdio da nije u stanju da bilo koga davi, budući da ima povredu ruke!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.