Beba poginule žene spašena carskim rezom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba poginule žene spašena carskim rezom

BERLIN - Doktori su carskim rezom porodili ženu koja je poginula u neobičnoj saobraćajnoj nezgodi i tako spasili bar bebin život, saopštila je nemačka policija.

Nesreća se dogodila na autoputu u blizini grada Helmšted, u Donjoj Saksoniji. Stradala žena, stara 25 godine i u sedmom mesecu trudnoće, sedela je na suvozačevom mestu, a carski rez je izveden u obližnjoj bolnici.

Smrtonosnu povredu glave žena je zadobila kada se potporni stub ograde autoputa, visok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 70 santimetara i težak 15 kg, srušio na auto u kome se nalazila, probio šoferšajbnu i udario je u glavu, javio je DPA pozivajući se na policijski izveštaj.

Ženin partner (35), koji je bio za volanom, zadobio je težu povredu ramena i prenet je u bolnicu.

Kobni pad stuba prouzrokovao je udar vozila iz suprotnog smera u ogradu tačno nasuprot mestu gde se nalazio stub koji je pao. Muškarac i žena u tom vozilu su ostali nepovređeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.