Beba mrtva zatečena na podu

Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba mrtva zatečena na podu

BEOGRAD - Jednomesečna beba nađena je mrtva u kući u romskom naselju ispod pančevačkog mosta. Lekari sumnjaju da su bebu, koja je s njima spavala na podu, slučajno ugušili njeni roditelji otac S. M. (21) i majka H. S. (17).

Stravična tragedija dogodila se juče oko pet sati ujutru. Kako smo nezvanično saznali, desetak sati ranije roditelji su bebu izvadili iz kolevke i položili na ćebe na podu, kako bi tu noć prespavala s njima. Međutim, kada je otac S. M. u zoru ustao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bi otišao na posao, navodno je primetio da dete nepomično leži na stomaku, licem okrenutim ka podu.

- Majka ga je podojila i spustila na ćebe između sebe i muža. Svo troje su tako zaspali, ali kada su se probudili, dete više nije disalo. Ne znam šta se dogodilo. Beba je bila zdrava kao dren od kako je stigla iz porodilišta. Užasno mi je i da mislim i pričam o tome - objašnjava brat oca čije je dete stradalo.

Maloletna majka H. S. protekli dan je provela okružena porodicom i nije bila u stanju ni sa kim da razgovara.

Iako lekari koji su konstatovali smrt po položaju u kom su zatekli dete i drugim tragovima na njegovom telu pretpostavljaju da je nastradala usled gušenja ili nagnječenja, tačan uzrok ove tragedije trebalo bi da bude poznat tek posle obdukcije.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.