Izvor: Blic, 25.Feb.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUGARSKA Carinici u autobusu iz Srbije otkrili osam kilograma srebrnog nakita

Bugarski carinici su na prelazu "Kapetan Andrejevo", na granici sa Turskom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko osam kilograma srebrnog nakita, koji je otkriven u autobusu iz Srbije.

Vrednost nakita procenjuje se na oko 30.000 leva (15.000 evra), a ukupna težina zaplenjenog srebra je 7,70 kilograma.

Nakit je otkriven nakon detaljne kontrole autobusa, koji iz Turske putovao za Srbiju, saopšteno je iz Uprave carina Bugarske.

Pronađeno je 10 kutija sa srebrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to 232 para minđuša, 241 lančić, 269 prstenova, 88 narukvica, 303 priveska i četiri sata.

Vozač autobusa, državljanin Srbije, zadržan je i protiv njega će biti pokrenut sudski postupak.

Bugarski carinici su na prelazu "Kapetan Andrejevo" od početka godine otkrili i zdaržali zlatni i srebrni nakit u vrednosti od 125.000 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U autobusu iz Srbije otkriveno oko osam kilograma srebra

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2016

SOFIJA - Bugarski carinici su na prelazu "Kapetan Andrejevo", na granici sa Turskom, spriječili pokušaj krijumčarenja oko osam kilograma srebrnog nakita, koji je otkriven u autobusu iz Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.