BRUTALNO UBISTVO U BEOGRADU: Sin izbo majku pa joj prerezao vrat (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO UBISTVO U BEOGRADU: Sin izbo majku pa joj prerezao vrat (FOTO)

Mladić je probao da pobegne, ali ga je brzom reakcijom policija uhapsila posle desetak minuta i pronašla nož koji je ubica koristio PAVLE Tomić (20) iz Kaluđerice uhapšen je zbog sumnje da je noćas više puta izbo u grudi svoju majku Tatjanu Tomić (56), pa joj prerezao vrat u iznajmljenoj kući u tom beogradskom naselju. Hitna pomoć je pokušala reanimaciju i na kraju konstatovala smrt.Pročitajte još: Novi Sad: Pretukli mladića i oteli mu telefon Mladić je probao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da pobegne, ali ga je brzom reakcijom policija uhapsila posle desetak minuta i pronašla nož koji je ubica koristio. On je sproveden u pritvor po nalogu Tužilaštva. Pavle, koji se bavio kik boksom je nakon hapšenja nepovezano pričao o ubistvu i motivima. Kako pričaju komšije mladić nije bio problematičan. Živeo je sa ocem, majkom i bratom u kući u Gračaničkoj ulici gde su bili podstanari zadnjih nekoliko godina. Kako nezvanično saznajemo porodica je bila u teškom finansijskom položaju. Foto: V. Danilov

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIK BOKSER IZBO MAJKU, PA JOJ PREREZAO VRAT Komšije u šoku nakon stravičnog zločina u Kaluđerici

Izvor: Blic, 02.Okt.2019

Nakon stravičnog zločina u Kaluđerici, kada je sin nožem nasmrt izbo majku, komšije ove porodice su u šoku jer, kako kažu, nije bilo nesuglasica niti prijava za nasilje, a Pavle T. koji je u međuvremenu uhapšen, nije odavao utisak problematičnog mladića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.