Izvor: Blic, 24.Avg.2023, 20:28

BRAJAN IZ ZATVORA ZVAO NAJSTARIJEG SINA I ČESTITAO MU ROĐENDAN Majka Ane Volš otkrila šta mu je odgovorio: "Pitao ga je gde je mama"

Američki istražitelji koji rade na slučaju ubijene Beograđanke Ane Volš ponovo su krenuli u pretraživanje terena u naselju Pibodi, nakon što su dobili dojavu o novim tragovima. Anina majka Milanka Ljubičić kaže da nije upoznat sa ovim informacijama, ali otkriva da je Brajan Volš iz zatvora kontaktirao sa svojim sinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK Brajan pozvao sina iz zatvora, dečak mu odmah postavio KLJUČNO PITANJE o nestaloj Ani Volš

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023

Sinu Ane Volš je bio rođendan...Posle dojave o novim informacijama o lokaciji na kojoj se navodno nalazi telo Beograđanke Ane Volš, američki istražitelji koji rade na slučaju ubistva ponovo su krenuli u pretraživanje terena u naselju Pibodi...Posle novih informacija, Anina majka Milanka Ljubičić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.