BRAĆA SIMOVIĆ: ŽENE IM DOŠLE GLAVE!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2010, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAĆA SIMOVIĆ: ŽENE IM DOŠLE GLAVE!

BEOGRAD - Moj jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas zavadi! Ovaj stari narodnjak očigledno nije bio u glavama Miloša Simovića (31) i Sretka Kalinića (36), koji su se posle sedam godina bekstva sukobili ne zbog para ili drukanja, već lepe Bojane Simović!

BEOGRAD - Moj jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas zavadi!

Ovaj stari narodnjak očigledno nije bio u glavama Miloša Simovića (31) i Sretka Kalinića (36), koji su se posle sedam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bekstva sukobili ne zbog para ili drukanja, već lepe Bojane Simović! Navodno zbog suprugine prevare, Miloš je u nastupu ljubomore i pijanstva potegao pištolj na dojučerašnjeg kolegu iz “zemunskog klana” i tako zbog bizarnog ljubavnog trougla i njega i sebe doveo u bezizlaznu situaciju.

Ovo je poslednji primer one stare da su žene došle glave mnogim muškarcima, koliko god važili za surove i nedodirljive. Nepisano pravilo glasi - ukoliko želite da uhapsite kriminalca, pratite mu najbližu rodbinu iliti supruge. A Simovići su očigledno vrlo osetljivi na žene. Takođe zbog supruge Zorane, pre četiri godine uhapšen je i Milošev stariji brat Aleksandar u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Posle tri i po godine skrivanja policija mu je stavila lisice na ruke, i to dok je vodio ljubav sa svojom životnom saputnicom!

Kad su ohladili usijane glave, kako saznajemo, i Miloš Simović i Kalinić su posle hapšenja istražiteljima otkrili dosta interesantnih podataka o nekim nerasvetljenim ubistvima za vreme njihovog bekstva, kako bi iole sebe doveli u povlašćeni položaj. Spekuliše se čak da Simović “puca” na status svedoka saradnika.

- U saradnji sa kolegama iz Hrvatske proveravamo i njihovu vezu sa odbeglim narkobosom Darkom Šarićem. To je mnogo šira i kompleksnija priča, a utvrđuje se i da li ih je on eventualno angažovao i za likvidacije - kaže naš izvor iz policije.

U proteklih godinu dana po rukopisu “zemunaca” ubijeno je pet osoba, a spekulisalo se da iza tih likvidacija stoji Darko Šarić kao naručilac. Na brutalan način ubijeni su Goran Marić i Ilija Novović, Branislav Šaranović i Milenko Lasković.

Ekipa kurira

Zarađivala od reklama!

Miloševa supruga Bojana svojevremeno se pojavljivala i u reklamama za prašak “meriks”, i to rame uz rame s poznatom srpskom glumicom Jelisavetom - Sekom Sablić!

Da li zbog materijalne dobiti ili zbog želje za medijskom pažnjom, ostalo je nedorečeno. Mladolika, sitna, neupadljiva, više podseća na devojčurak nego na udatu ženu i majku. Ali očigledno šarmantna i vična da obori muškarce s nogu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Simović želeo da okrivi Kalinića

Izvor: B92, 12.Jun.2010

Beograd -- Miloš Simović je u Zagrebu hteo da ubije Sretka Kalinića kako bi sve optužbe prebacio na njega, saznaje B92...Prema našim saznanjima, do sukoba dva pripadnika zemunskog klana u Zagrebu došlo je jer je Miloš Simović hteo da ubije Sretka Kalinića kako bi na njega prebacio svu krivicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.