BOŽE, ŠTO UZE DAVIDA

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽE, ŠTO UZE DAVIDA

Otac i majka Davida Radulovića (15), koji je poginuo dok se s petoricom vršnjaka vozio komšijinim džipom, ne mogu da poveruju da ga više nikad neće videti

PETROVAC NA MLAVI - Tragedija!

- Pozvonio nam je telefon. Javili su nam da David nije dobro. Ne znam ni ko nas je pozvao, znam samo da smo se nadali da će nam sin preživeti, ali on je već bio mrtav... Ovako je za Kurir započeo ispovest Siniša, otac Davida Radulovića (15), koji je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ponedeljak oko 12 sati poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Ranovac kod Petrovca na Mlavi.

„Krvi je bilo svuda“

- Bože, što mi uze sina? Joj, Davide... - ponavljala je neutešna žena.David Radulović bio je učenik osmog razreda osnovne škole u Ranovcu. Roditeljima su saučešće izjavili direktor škole i razredni starešina. Požarevačka policija odredila je pritvor vlasniku džipa Ž. J. iz Ranovca, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M. P. zbog istog krivičnog dela.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.