BOMBA NIJE BILA ZA MARKA

Izvor: Kurir, 20.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NIJE BILA ZA MARKA

- Marko Davidović, sin generala Grujice Davidovića, u izjavi za Kurir tvrdi da bombu koju su prekjuče oko 4.10 bacili nepoznati vandali i koja je eksplodirala ispred njegovog ulaza u ulici Marka Čelebonovića 51, nije bila namenjena njemu!

- U trenutku kad je bačena bomba, nalazio sam se na putu i nisam bio kući - počinje da objašnjava Davidović.

- Istina je da s porodicom živim na pomenutoj adresi, ali moji prozori gledaju na suprotnu stranu ulice. Inače, nemam automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a dok sam ga imao, parkirao sam ga na parkingu s druge strane zgrade - objašnjava Marko.

- Zgrada u kojoj živim je vojna, u stanu s porodicom živim već petnaest godina i nikada nije bilo nikakvih problema. Inače, sama zgrada ima pet ulaza.

U naselju se stalno doseljavaju i iseljavaju, a na policiji je da utvrdi da li je bomba bila nekom namenjena. Niko iz policije nije kontaktirao sa mnom u vezi s eksplozijom. A, ja nisam čovek iz sveta podzemlja i moj životni i društveni put nije imao veze s kriminalom - kaže Davidović i dodaje:

- Osuđen sam po rešenju poreske uprave, jer je sud utvrdio utaju poreza, a inače, sva dugovanje prema poreskoj upravi uplatio sam pre nego što je pokrenut krivični postupak - kategorično objašnjava Marko Davidović i dodaje: „Ako sam utajio porez, nisam iz kriminogene sredine i nemam veze s kriminalom“.

Da podsetimo, nepoznati vandali bacili su prekjuče oko 4.10 bombu kašikaru na parking u naselju Bežanijska kosa, u ulici Marka Čelebonovića 51. U eksploziji nije bilo ljudskih žrtava, ali je oštećeno devet putničkih automobila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.