Izvor: Blic, 16.Jun.2021, 07:00

"BLIC" SAZNAJE Pravosnažnost presude Darku Šariću ukinuta zbog mogućnosti da je "nepristrasnost dvoje sudija dovedena u pitanje"

Presuda Darku Šariću kojom je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog organizovanja kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Južne Amerike vraćena je danas Apelacionom sudu na ponovno razmatranje jer je Vrhovni kasacioni sud utvrdio da je "nepristrasnost dvoje sudija dovedena u pitanje", piše u odluci suda u koju je "Blic" imao uvid.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREOKRET U SLUČAJU DARKA ŠARIĆA! Taman kad se mislilo da je gotovo - ukinuta pravosnažna presuda, poznat i razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021

Drugu presudu sudsko veće donelo je 2018. Tada je Šarić osuđen na 15 godina zatvora..Presuda Darku Šariću kojom je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog organizovanja kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Južne Amerike vraćena je danas Apelacionom sudu na ponovno razmatranje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.