Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 05:46

"BLIC" SAZNAJE: DEČAK UBICA IZ NOVOG SADA PONOVO NAPADA Pobegao iz Ustanove socijalne zaštite u Beogradu, iste večeri počinio tešku pljačku

Jedan od dečaka ubica iz Novog Sada V.N. (13), koji je zajedno sa bratom Z.N. (11) osumnjičen da je prošle godine na smrt pretukao Todora Šunjku (75) u Tovariševu te da je počinio više od 40 pljački ponovo je na slobodi. Kako saznaje "Blic", on je pobegao iz jedne Ustanove za decu i mlade u Beogradu gde je bio smešten nakon što je uhvaćen posle bekstva iz novosadskog Centra za socijalni rad.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZBUNA! Dečak ubica pobegao iz Ustanove za decu i mlade u Beogradu, policija INTENZIVNO traga za njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2024

Jedan od dečaka ubica iz Novog Sada (13), koji je zajedno sa bratom (11) osumnjičen da je prošle godine na smrt pretukao muškarca (75) u Tovariševu te da je počinio više od 40 pljački ponovo je na slobodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.