Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 20:51

"BLIC OTKRIVA" DETALJE OPTUŽNICE PROTIV OCA IZ PAKLA: Dok je devojčica šest dana bila zarobljena u kadi bez hrane i vode, Pašajlić tukao i mučio partnerku: Preti mu 14 godina robije!

Uroš Pašajlić koji je optužen za nasilje u porodici jer je godinu dana držao zatočenu u stanu ćerku (8), kao i zlostavljao i mučio svoju partnerku Ivanu L. (46) uskoro će se naći pred sudom nakon što je optužnica koja ga tereti za gnusno zlostavljanje ćerkice potvrđena. Kako saznajemo, u optužnici je do detalja opisano u kakvim uslovima je držana devojčica, ali i kako je Pašajlić mučio svoju partnerku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MONSTRUOZNO Otkriveni detalji optužnice protiv oca koji držao ĆERKU ZAROBLJENU U KADI - evo šta je sve radio

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Devojčica nije upisala školu, nije išla na sistematske preglede, kao da u državnom sistemu nije ni postojala....Kako se saznaje, u optužnici koju je protiv Pašajlića podiglo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, navodi se da je otac iz pakla bio zavistan od kokaina, da je devojčicu ostavljao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.