Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 10:04

"BIO JE MOJ KOLEGA, ZNAMO SE OD FAKULTETA" Oglasio se muzičar sa kojim je radio muškarac iz Novog Sada koji je zajedno sa suprugom UBIO SVOJA DVA SINA I SKOČIO U SMRT

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23), mladi bračni par, skočio je u sa solitera na Limanu 2 u Novom Sadu, nakon što su, kako se sumnja, ubili dvojicu svojih sinova. Sada se oglasio član "Nikola Čubrilo benda" sa kojim je sarađivao Lav P. S., koji se bavio muzikom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRVO JE SKOČILA MAJKA, A ONDA OTAC SA SINOM (3) U NARUČJU Ovo je slučaj koji je 2011. potresao Beograd: Dečak jedini preživeo

Izvor: Kurir, 04.Mar.2024

Slučaj dvostrukog samoubistva i dvostrukog ubistva u Novom Sadu zaledio je Srbiju. Mladi bračni par skočio je sa solitera u smrt, a pre toga su, kako se sumnja, ubili svoja dva sina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.