BILO KUDA, ŠARIĆ SVUDA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILO KUDA, ŠARIĆ SVUDA

BANJALUKA - Trojica bliskih saradnika narkobosa Darka Šarića otvorila su njegovim novcem piceriju „Mama mija“ na Palama, kojom gazduje Srećko Trifković, a registrovana je na prezime Nedić.

Prema saznanjima Glasa Srpske, radi se o izvesnom Bajiću, zvanom Baja, dok su druga dvojica braća iz Prijepolja.

- Braća Darko i Duško Šarić prošle godine su sa porodicama deset dana proveli u Sokocu kod jednog poznatog kriminalca. Bili su i česti gosti paljanskog kafića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Džet set“. Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) pre mesec pretresla je ove objekte, kao i hotel „Termag“ na Jahorini, u kojem su boravila trojica Šarićevih saradnika - tvrdi neimenovani izvor banjalučkog lista.

Pozivajući se na informacije srpskih službi bezbednosti, dalje se navodi da jedan od Šarićevih ljudi ima ličnu kartu sa prezimenom Radulović:

- Noćenja u „Termagu“ platili su 4.500 maraka. Sigurno je da su tu bili do pre deset dana. Srećko Trifković vozi njihovo terensko vozilo, a on je nedavno pretučen u diskoteci „Enigma“. To se dovodi u kontekst sukoba sa lokalnim kriminalcima i konkurencijom u poslu jer „Mama mija“ odlično radi.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.