BG: Žene povređene kada su autom naletele na divlju svinju

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Žene povređene kada su autom naletele na divlju svinju

Beograd -- Dve žene povređene su sinoć u 23.37 sati na auto-putu kod isključenja za Kvantaš, kada su automobilom naletele na divlju svinju, saznaje "Blic".

Prema rečima Ivane Stefanović iz Hitne pomoći, jedna osoba lakše je povređena kod TC "Stadion", kada se pod čudnim okolnostima otvorio vazdušni jastuk.

Takođe, jedna žena povređena je sinoć u 20.18 sati u saobraćajnoj nesreći kada je tramvaj naleteo na nju.

Ova nesreća dogodila se u Bulevaru kralja Aleksandra kod picerije Orao.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 86 puta, od kojih 16 na javnom mestu, dodaju iz Hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENA NESREĆA! Dve žene povređene u Beogradu: Sudarile se sa DIVLJOM ZVERI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018

Čudan splet okolnosti..Dve žene povređene su sinoć u 23:37 časova kada su na auto-putu kod isključenja za Kvantaš, automobilom naletele na divlju svinju...Prema rečima Ivane Stefanović iz Hitne pomoći, jedna osoba lakše je povređena kod TC "Stadion", kada se pod čudnim okolnostima otvorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.