BG: U pljački banke odneto 23.000 €

Izvor: B92, 04.Maj.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: U pljački banke odneto 23.000 €

Beograd -- Nepoznati razbojnik, naoružan pištoljem, upao je oko 15.20 u ekspozituru "Unikredit banke", koja se nalazi u Ustaničkoj 262, i iz nje odneo skoro 23.000 evra.

Kako "Novosti" saznaju, razbojnik, star oko 30 godina, visine oko 180 centimetara, obučen u kariranu košulju dugih rukava, sivu trenerku, u crnim patikama i maskiran tako što je na lice navukao crni kačket, upao je u banku u trenutku kada su se u njoj nalazili jedan radnik obezbeđenja i jedna službenica za šalterom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i jedan klijent.

Na vratima je oborio radnika obezbeđenja, a potom izvukao pištolj ispod trenerke, uperio ga u šaltersku službenicu i povikao:

"Ovo je pljačka! Predajte sav novac i ne paničite! Inače, pucam..."

Službenici banke je dodao praznu torbu za laptop, u koju je potom stavio sav novac i istrčao iz banke, bežeći prema Bulevaru kralja Aleksandra.

Na lice mesta ubrzo je stigla policija. Uviđaj, kao i saslušanje svedoka i oštećenih iz banke, trajao je više od sat vremena, tako da banka nije radila. Prema prvim informacijama iz izvora bliskih istrazi, saznajemo da je pljačkaš, osim dinara, u petak iz banke odneo i veću količinu evra, švajcarskih franaka i američkih dolara.

Ekspozitura "Unikredit banke" na Zvezdari, pored koje se nalaze i ekspoziture "Alfa" i "Volks" banke, poseduje video- nadzor i alarm. Takođe i fizičko obezbeđenje. Sve to, ipak, nije sprečilo niti uplašilo razbojnika da uđe unutra i opljačka banku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkana “Unikredit banka” u Ustaničkoj ulici

Izvor: Telegraf.rs, 04.Maj.2012

Policija traga za naoružanim pljačkašem koji je pobegao ka Bulevaru kralja Aleksandra

Nastavak na Telegraf.rs...

Iz banke u Ustaničkoj odneto 23.000 evra

Izvor: Mondo, 05.Maj.2012, 00:26

Naoružani muškarac u petak, u 15.20 časova opljačkao ekspozituru "Unikredit banke” u Ustaničkoj 262 i iz nje odneo veću količinu deviznog i dinarskog novca.

Nastavak na Mondo...

Iz banke u Ustaničkoj odneto 23.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2012

Naoružani muškarac u petak, u 15.20 časova opljačkao je ekspozituru "Unikredit banke” u Ustaničkoj 262 u Beogradu i iz nje odneo veću količinu dinara i deviza...Razbojnik, saznaju "Novosti", star oko 30 godina, visine oko 180 centimetara, obučen u kariranu košulju dugih rukava, sivu trenerku,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.