BG: Dve osobe ranjene u pucnjavi

Izvor: B92, 04.Mar.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dve osobe ranjene u pucnjavi

Dve osobe su povređene u napadu vatrenim oružjem koji se dogodio večeras u beogradskom naselju Bežanijska kosa, potvrđeno je u Hitnoj pomoći.

Do pucnjave je došlo između stambenih zgrada, saznaje "Blic". Dvojica muškaraca su pucali jedan u drugog, i pritom je ispaljeno devet metaka. Jedan muškarac je ranjen u stomak, a drugi u noge.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je lekarska ekipa došla oko 19.30, na poziv policije, u Ulicu Pe]e Milosavljevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde se dogodio napad.

Lekari Hitne pomoći su zatekli muškarca starog 28 godina, koji je imao prostrelnu ranu desne butine i ustrelnu ranu na desnom kuku.

U pitanju su teške telesne povrede i Hitna pomoć ga je prevezla u Kliničko-bolnički centar (KBC) "Bežanijska kosa".

Druga osoba je u KBC "Bežanijska kosa" prebačena privatnim automobilom.

Sumnja se da u pitanju obračun pripadnika kriminalnih klanova iz Surčina i Bežanijske Kose

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi na Bežanijskoj kosi dve osobe povređene

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2015

U pucnjavi koja se večeras dogodila u ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi dve osobe su povređene...Do pucnjave je došlo između stambenih zgrada. Odmah su reagovale policijske patrole i Hitna pomoć, saznaje "Blic"..Uskoro opširnije

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.