BG: Dve osobe povređene u udesu

Izvor: B92, 12.Mar.2013, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dve osobe povređene u udesu

Beograd -- Dve osobe povređene su u saobraćajnom udesu koji se dogodio tokom noći uglu Bulevara oslobođenja i Tiršove ulice u Beogradu.

Udes se dogodio oko 40 minuta posle ponoći, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 27 godina, vozač, žalio se na bol u vratu, a ženska osoba stara 26 godina, koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, zadobila je povredu glave, istakla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 77 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je obavila 244 intervencije, od kojih 62 na javnim mestima.

Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće, obuće i kišobrana i uzimanje vitamina, čajeva i limuna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dve osobe povređene u udesu u blizini Tiršove ulice

Izvor: Blic, 12.Mar.2013

Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem su dve osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura...U udesu koji se dogodio oko 40 minuta posle ponoći na uglu Bulevara oslobođenja i Tiršove ulice povređene su dve osobe, rekla je Macura...Muškarac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.