BG: Četiri osobe povređene u četiri nesreće

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2013, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Četiri osobe povređene u četiri nesreće

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U dve saobraćajne nesreće povređeni su motociklisti prilikom pada sa motora.

U nesreći na uglu ulica Ustaničke i Vojislava Ilića povređen je muškarac (38) koji je zadobio povrede glave, dok je u nesreći na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada povrede kičme, kuka i noge zadobio jedan mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (29).

Jedna starija žena (72) povredila je kičmu prilikom nesreće u Južnom bulevaru kod Auto komande. Kičmu je takođe povredio, muškarac (60) u nesreći koja se dogodila u Crnotravskoj ulici.

Lekari Hitne pomoći u noći između srede i četvrtka imali su ukupno 97 intervencija, od čega 28 na javnom mestu. Lekarsku pomoć uglavnom su tražili srčani bolesnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.