BEBA POPOVIĆ TRAŽI DOKAZE NA VIKILIKSU

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBA POPOVIĆ TRAŽI DOKAZE NA VIKILIKSU

BEOGRAD - Tomić džabe dolazio! Bivši šef biroa za informisanje Vlade Srbije Vladimir - Beba Popović nije se juče pojavio u Prvom opštinskom sudu, pred kojim je penzionisani direktor Vojnobezbednosne agencije Aco Tomić pokrenuo postupak protiv njega za klevetu. Sledeće suđenje po Tomićevoj tužbi zakazano je za 17. oktobar.

BEOGRAD - Tomić džabe dolazio!

Bivši šef biroa za informisanje Vlade Srbije Vladimir - Beba Popović nije se juče pojavio u Prvom opštinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sudu, pred kojim je penzionisani direktor Vojnobezbednosne agencije Aco Tomić pokrenuo postupak protiv njega za klevetu. Sledeće suđenje po Tomićevoj tužbi zakazano je za 17. oktobar.

- Popović jedva čeka da kaže sve što ima i mnogo mu je žao što zbog porodičnih problema nije mogao da doputuje iz Beča. On se pripremio za suđenje, a mnoge informacije koje će mu pomoći u ovom predmetu našao je na Vikiliksu - otkrio je advokat Ante Bošković.

Tomić je tužio Popovića zbog toga što ga je 2008. godine, na izbornoj konvenciji LDP, označio kao jednog od „glavnih organizatora“ ubistva premijera Zorana Đinđića.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.