BATINE ZBOG INTERNETA

Izvor: Kurir, 24.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATINE ZBOG INTERNETA

UŽICE - Petnaestogodišnji N. K., đak prvog razreda Užičke gimnazije, prebačen je prekjuče po podne u užičku bolnicu s teškim povredama glave, pošto ga je u centru grada pretukao đak osmog razreda OŠ „Kralj Petar Drugi“! U sukobu koji su prekinuli prolaznici, a zatim je intervenisala i policija, učestvovao je još najmanje jedan - osnovac!

- Dečak je u bolnicu primljen s povredama glave - potresom mozga, poremećajem svesti, s mnogobrojnim modricama po glavi, ali i telu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s rascepljenom usnom. Posle terapije, njegovo stanje je stabilizovano i tokom dana je, posle procene neurologa, otpušten na kućno lečenje - rečeno nam je juče u užičkoj bolnici.

Sukob dečaka desio se na ulici, blizu OŠ „Kralj Petar Drugi“, prekjuče, oko 14.30.

Užička policija nije se oglasila, a prema onome što se juče moglo čuti u Užicu, trojica dečaka srela su se na ulici slučajno, ali su se znali odranije i, navodno, bili drugari, koji su se prethodno sporečkali oko - interneta. Kad su se sreli, ponovo su se posvađali, i onda se sve pretvorilo u tuču na ulici. Najpre su ih razdvojili prolaznici, a kad je, posle razdvajanja, gimnazijalac N. K. čučnuo kako bi vezao pertle, drugi učenik se zaleteo i nogom ga udario u glavu!

- N. K. je tog dana bio u školi i profesorka ga je sa časa poslala do škola „Stari grad“ i „Kralj Petar Drugi“ da profesore srpskog jezika pozove na prezentaciju bivših đaka naše škole. Dete je otišlo iz učionice, bilo u dve pomenute škole, a u povratku je pretučeno - ispričao nam je juče Živojin Pavlović, direktor Užičke gimnazije, dodavši da je N. K. dobar i primeran đak i dobar sportista, i da ova škola dosad, sem sitnih koškanja, nije imala ovakvih problema.

Branko Čumić, direktor OŠ „Kralj Petar Drugi“, potvrdio nam je juče da su dvojica đaka ove škole učestvovala u sukobu iz kojeg je N. K. izašao s teškim povredama glave.    

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.