BAJINA BAŠTA: Hteli da ušićare na poplavama!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJINA BAŠTA: Hteli da ušićare na poplavama!

Troje osumnjičenih se tereti da su dali lažne izjave da su stambene objekte, poplavljene maja 2014. godine, koristili za stanovanje, iako su tada živeli na drugoj adresi

BAJINA BAŠTA - Policija u Bajinoj Bašti podnela je krivična prijave protiv tri osobe iz Lazarevca, Beograda i Bajine Bašte zbog sumnje da su Upravi opštine Bajina Bašta dali lažne izjave da su stambene objekte, poplavljene

maja 2014. godine, koristili za stanovanje, iako su tada živeli na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << drugoj  adresi.

Na osnovu takvih izjava, opština je osumnjičenom iz Lazrevca dodelila bespovratnu novčanu pomoć od dva miliona dinara, osumnjičenoj iz Beograda doniran je građevinski materijal u vrednosti od 1,3 miliona, a osumnjičenoj iz Bajine Bašte data je bespovratna pomoć od dva miliona dinara.

Njima se na teret stavlja krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja.

(Z. Š.)
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.