Izvor: B92, 25.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion Lufthanze prinudno sleteo

Beograd -- Avion nemačke kompanije "Lufthanza" popodne je prinudno sleteo na beogradski aerodrom zbog dima u pilotskoj kabini.

Niko od 213 putnika i 11 članova posade nije povređen. Vatrogasne ekipe su iz aviona iznele električni uređaj koji se dimio. Posle pregleda aviomehaničara i utvrđivanja da je sve u redu, u toku je ukrcavanje putnika u avion Lufthanze i očekuje se da će uskoro poletiti.

Avion Erbas 300-600, koji je leteo na liniji Kairo-Frankfurt, prinudno je sleteo na beogradski aerodrom u 17.40, nakon što su piloti u 17.22 prijavili kontroli letenja na beogradskom aerodromu pojavu dima u kabini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.