Automobilom uleteli u prodavnicu!

Izvor: Press, 11.Jun.2010, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom uleteli u prodavnicu!

Automobil u kome su bila četiri mladića juče ujutru oko 3.50 časova uleteo je u prodavnicu „Breza", u Balkanskoj ulici u Čačku! Na sreću, prodavnica nije radila, tako da nije bilo povređenih, ali je, prema prvim procenama, materijalna šteta velika
Prasak od silovitog udarca automobila probudio je skoro sve stanovnike tog naselja, a gazdarica prodavnice Snežana Ocokoljić, koja živi u blizini, kaže da je pomislila da je eksplodirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bomba.
- Kad sam izašla na ulicu, imala sam šta da vidim! Automobil je prednjim delom bukvalno bio na vitrini sa suhomesnatim proizvodima! Svi rafovi su srušeni, više i ne postoje, a roba je bila rasuta na sve strane. Uništeno je čak osam vitrina za robu. Mladić je bio vidno pijan i verovatno je vozio strašno velikom brzinom, možda i 150 na sat. Sa njim u kolima bila su još trojica vršnjaka. Ubrzo je došla policija, a mi čekamo veštaka da proceni štetu - kaže vlasnica prodavnice i dodaje:

- Gotovo sve nam je uništeno. Držimo prodavnicu 19 godina, ali ovako nešto nam se nikad nije dogodilo, niti znam da se bilo kome desilo. Od kako je nedavno Balkanska probijena prema kružnom putu, ne možemo živi da ostanemo, vozači ne paze na brzinu ni danju, a naročito noću.
U čačanskoj policiji nismo uspeli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovom događaju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.