Automobilom oštetio 13 nadgrobnih spomenika

Izvor: Blic, 19.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom oštetio 13 nadgrobnih spomenika

KIKINDA - Fudbaler kikindskog kluba ŽAK Dejan Vojvodić (35) akter je nesvakidašnje saobraćajne nezgode koja se preksinoć dogodila na groblju u Ruskom Selu.

Prebrzo vozeći automobil „daevu espero" iz pravca Kikinde prema Ruskom Selu, Vojvodić je najpre udario u saobraćajnu tablu sa nazivom mesta i polomio je. Izgubivši kontrolu nad automobilom, uleteo je u groblje i oštetio 13 nadgrobnih spomenika. U vratolomnoj vožnji po groblju fudbaler je zadobio lakše telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Vojvodić se vraćao kući u Nove Kozarce, posle gradskog derbija koji su u subotu igrali Kikinda i ŽAK, a u kojem je njegova ekipa slavila pobedu od 2:1.

Materijalna šteta je velika i još utvrđuje. Žitelje Ruskog Sela, kojima su oštećeni spomenici preminulim članovima porodica, najviše zanima ko će im nadoknaditi štetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.