Automobil naleteo na pešaka u Beogradu

Izvor: RTS, 05.Jan.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil naleteo na pešaka u Beogradu

Muškarac (55) teško je povređen u Beogradu kada je na njega naleteo automobil i životno je ugrožen, kaže portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.
Stariji muškarac je povređen sinoć oko 21 čas na raskrsnici Vodovodske i Palisadske ulice i prevezen je u Urgentni centar.
Dva sata posle ponoći u Kornatskoj ulici na Karaburmi prevrnuo se automobil i zapalio, ali nije bilo povređenih. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U sudaru dva tramvaja sinoć oko 20.50 u Ruzveltovoj ulici nije bilo povređenih, a osoba koja je upravljala tramvajem žalila se na glavobolju.
Oko 22.45 Hitna pomoć reagovala je u Batajnici i jedan mladić (22) odvezen je u Urgentni centar.
Tokom noći Hitnoj pomoći najčešće su se javljali asmatičari i hipertoničari.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Teško povredjen pešak na raskrsnici Vodovodske i Palisadske

Izvor: Beta, 05.Jan.2016

Muškarac (55) teško je povredjen kada je na njega naleteo automobil i životno je ugrožen, izjavila je jutros portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.On je povredjen sinoć oko 21.00 na raskrsnici Vodovodske i Palisadske ulice i prevezen je u Urgentni centar.Dva sata posle ponoći u Kornatskoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.