Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto sleteo u jarak, troje Srba povređeno kod Nikšića

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Nikšić - Šavnik, u mestu Jasenovo Polje, povređeni su državljani Srbije Gordana Jagnić (40), Petar (63) i Milena Jeftić (63), svi iz Rume, a vozač automobila Dalibor Jagnić (42) prošao je bez povreda.

#JasenovoPolje #Nikšić Auto sletio s puta, troje povrijeđenohttps://t.co/nyuNwNIspG pic.twitter.com/bczBcLJ9NK

Nezgoda se dogodila kada je Dalibor Jagnić, koji je upravljao automobilom "reno megan", izgubio kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sletio u jarak dug tridesetak metara, saopštila je policija.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja izvukli su iz polusmrskanog automobila putnike koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Nikšiću.

Oni su, nakon ukazane pomoći, pušteni na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troje Srba povređeno, leteli kolima 30 metara u provaliju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2016

Troje srpskih državljana povređeno je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17 časova desila na magistralnom putu Nikšić - Šavnik, kod Jasenovog polja Troje srpskih državljana povređeno je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17 časova desila na magistralnom putu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.