Izvor: Blic, 19.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto sa mladićima survao se u ambis

Auto sa mladićima survao se u ambis

Spasilačke ekipe crnogorske policije izvukle su juče tela Neška Jeknića (21) i Nenada Radovića (21) iz Kolašina, koji su preksinoć nastradali kada se automobil u kojem su bili survao u kanjon Morače na magistralnom putu Podgorica - Kolašin.

Vozač automobila 'fijat punto' Dejan Mićković ispao je iz vozila prilikom prevrtanja. On je sa teškim povredama kičme prebačen u Klinički centar u Podgorici i lekari se bore za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegov život.

Krećući se iz pravca Kolašina prema Podgorici, Dejan Mićković je neposredno pre nesreće primio u svoj automobil dvojicu mladića koji su se vraćali sa sahrane i stopirali. Odmah nakon toga vozač 'fijat punta' je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u levu kolovoznu traku. Zatim se vozilo sunovratilo u ambis dubok pedesetak metara i ostalo u reci Morači, okrenuto na krov.

Nenad Radović i Neško Jeknić su ostali u automobilu. Spasilačke ekipe koje su ubrzo stigle na mesto nesreće zbog nepristupačnog terena dugo nisu mogle da dođu do automobila i nastradalih mladića.

U akciji spasavanja i pretrage terena juče su angažovani i policijski ronioci.

B. Ćetković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.