Asfaltiranje ulica u prigradskim naseljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje ulica u prigradskim naseljima

Zavod za izgradnju grada "Novi Sad" je u saradnji sa JKP Put započeo asfaltiranje kolovoza u prigradskim naseljima.

Početkom ove nedelje asfaltirana je Ulica Vojvođanskih brigada u Futogu. Radovi na asfaltiranju kolovoza u dužini od 490 metara su završeni, a u toku je postavljanje ivičnjaka.

U narednih nekoliko dana započeće se sa radovima u Panonskoj ulici takođe u Futogu. U ovoj ulici, u delu koji izlazi na Dunavsku ulicu, je osim asfaltiranja planirano da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se izvrši kopanje otvorenih kanala sa betonskim oblogama kako bi se rešilo pitanje odvodnjavanja.

U Kovilju danas počinju pripremni radovi za asfaltiranje ulica Paje Gaćaša i Vojvođanskih brigada.

Takođe, u toku su radovi u Slavujevoj ulici u Sremskoj Kamenici, a planirano je da se tokom juna meseca izvrši asfaltiranje u Ulici Aleksandra Popovića u Veterniku, Nikole Tesle u Bukovcu, Dragutina Šenka (od Dinka Šimunovića do Jovana Monasterlije) u Petrovaradinu i saobraćajnica od glavnog puta do kapele u Kisaču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sređuju se kolovozi u prigradskim naseljima

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015

U toku je asfaltiranje i sređivanje kolovoza u Futogu i Kovilju...Početkom ove nedelje asfaltirana je Ulica Vojvođanskih brigada u Futogu. Asfaltiranje kolovoza u dužini od 490 metara su završeni, a u toku je postavljanje ivičnjaka. U narednih nekoliko dana započeće se sa radovima u Panonskoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.