Antonić se brani sa slobode

Izvor: Studio B, 08.Avg.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonić se brani sa slobode

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor nekadašnjem predsedniku Upravnog odbora "Agrobanke" Dušanu Antoniću i on je pušten da se brani sa slobode.

Sud je ocenio da ne postoje okolnosti koje ukazuju na to da će okrivljeni ponoviti krivično delo posle puštanja na slobodu i da nema razloga za njegovo zadržavanje u pritvoru.

Apelacioni sud je takođe imao u vidu činjenicu da je okrivljeni penzioner, da više nije na funkciji u Agrobanci i da nije ranije osuđivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kao i da je već godinu dana u pritvoru.

Optužnica protiv Antonića i još 20 okrivljenih podignuta je 1. februara zbog nepravilnosti u vezi sa odobravanjem kredita i garancija u "Agrobanci" čime je pribavljena imovinska korist u iznosu većem od 5,7 milijardi dinara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.